Redovni i vanredni studij

Sveučilište / Univerzitet „VITEZ“  obavlja prema tipu studija: osnovne, magistarske i doktorske studije, programe cjeloživotnog učenja i stalnog stručnog osposobljavanja i usavršavanja.

Univerzitet obavlja prema vrsti studija redovne, mentorske, vanredne studije, te studije „učenja na daljinu“ (distant learning) odn. virtuelne studije u različitim naučnim oblastima koje su kompatibilne sa gore navedenim i kada je to spojivo sa prirodom studija, kao i kombinacije ovih načina studiranja.

Sveučilište / Univerzitet „VITEZ“ samostalno i u okviru sporazuma sa drugim akademijama i univerzitetima iz zemlje i inostranstva, pruža kadrovske, tehničke i organizacione usluge za osnovne, magistarske i doktorske studije, te „distance learning“ studije.

Studijskim programom koji organizuje i izvodi dvije ili više visokoškolskih ustanova koje imaju dozvolu za rad, stiče se zajednička diploma (collaudatio).

Bolonjski proces na Sveučilištu / Univerzitetu „VITEZ“, u cjelosti je ugrađen u Pravila studiranja prvog, drugog i trećeg ciklusa studija i u Nastavnom planu i programu.

Pretplatite se

Prijavite se na naše obavijesti i budite informisani o dešavanjima.

Kontaktirajte nas

Za vaše upite i dodatne informacije stojimo uvijek na raspolaganju.

  • Tel: +387 (0) 30 509 750

Povežimo se

Pratite nas na društvenim mrežama.

google play logo 

Brojevi žiro-računa Sveučilišta/Univerziteta „Vitez“

Raiffeisen banka             1610550012090015
Sparkasse                       1990520076949321
PRO Credit banka            1941111768000176

Vi ste ovdje: Početna Studiji Osnovni studij